dilluns, 20 d’octubre de 2014

Presentació i audiovisual del Llibre la Cova Lachambre per part d'en Joan Borràs (Col·lectiu Conflent Subterrani)
El Centre Excursionista de Terrassa té el plaer d'acollir la presentació del llibre de la Cova Lachambre,  fruit d'un treball meticulós del Col·lectiu Conflent Subterrani, curull de detalls i anotacions que converteixen aquest viatge virtual a l'interior d'una de les més precioses cavitats, i la més llarga de Catalunya, en un estímul a apropar-se i estimar el meravellós món de l'espeleologia.

En el nostre país tenim la sort de gaudir de llibres preciosos de fotografia subterrània que il·lustren i transmeten un respecte per la natura, la terra i la vida que recull. 

El Col·lectiu Conflent Subterrani és un grup tenaç en la seva tasca d'exploració i difusió del seu patrimoni estimat de cavitats. 

Els tres tresors de la espeleologia de la Catalunya Nord, artificialment manllevats pel tractat dels Pirineus són, la Cova de Fullà-Canaletes (Publicat al 2008), la Cova Lachambre (fins ara només publicada en un monogràfic edició especial de la revista Sota Terra) i la Cova d'en Gorner (que va veure també una edició especial de la revista Sota Terra i que actualment està en projecte la seva actualització en un llibre, com les seves germanes grans)

Anys d'exploracions, campanyes científiques, topografia i fotografia, col·laboracions de diferents grups espeleològics, que han permès que més de 50 espeleòlegs conformin un equip humà ben ric al que la gent de la SIS felicita i engresca en la seva tasca. 

Segurs que us estem oferint una experiència única de la mà d'un guia d'excepció, com és en Joan Borràs, quedeu tots convidats el proper dijous, 23 d'octubre a les 20,15 al CET, al carrer Sant Llorens, 10 de Terrassa.

La Cova LaChambre, la cova més llarga de Catalunya, on la bellesa de les seves formacions no deixarà a ningú indiferent. Una obra mestre de la natura i un llibre que ofereix una edició de luxe, de 300 pàgines a tot color, per correspondre a tal bellesa.