ESPELEO a pèl - CALENDARI 2022

COL·LABORA AMB NOSALTRES I DESPULLA LA TEVA CURIOSITAT – El calendari i material inèdit a:
https://vkm.is/espeleoapel


Després d’uns mesos aturadets per causes de força major reprenem l’activitat al blog. I atenció que la reprenem amb  força!


El Projecte del “Calendari Espeleo a pèl” va néixer ja fa anys al club. Des de temps immemorials, d’una forma etèria, s’anava fantasiejant amb la idea de crear un calendari atrevit, natural, espontani i lleuger de roba (o més ben dit lleuger d’equipament espeleològic...), però tot sense perdre mai la perspectiva de les profunditats de la terra, i la màgia dels paisatges que envolten sempre als amants d’aquesta aventura que és l’espeleologia.

 Doncs si alguna cosa ens ha donat la pandèmia famosa, és temps per pensar i dedicar en projectes que normalment no trobaven mai el seu moment. I això és una mica el que va passar... Fa aproximadament un any, en una de les últimes sortides espeleològiques en grup de la SIS, crec que va ser a Arbàs el setembre passat, es va tornar a parlar del famós calendari, i entre uns i altres vam decidir que el 2022 era un bon any per tirar-lo endavant.

 Com sempre, ens els projectes de grup que impliquen a molta gent, maneres de pensar, opinions, equips i disciplines diferents (necessitàvem fotògrafs, models, dissenyadors gràfics, impremta...) hi ha una figura importantíssima que és la que ho arrenca, ho mou, ho motiva i ho coordina tot. Aquí va aparèixer la Mireia, que amb tota l’energia del món i més enllà, va posar mans a l’obra i va arrencar la materialització del Calendari: la cosa deixava de ser una cosa etèria i començava a agafar forma! Això deuria ser aproximadament a inicis del 2021. A partir d’aquí, i de forma híper-resumida, el procés ha estat el de:

-  Buscar fotògrafs, models, dissenyadors gràfics, formes de distribució i publicitat, impremta (tothom qui s’ha trobat són membres de la SIS, cosa que ens enorgulleix i encara dona més valor al projecte).

-   Fer partícip dins el possible a tothom qui ha col·laborat en el projecte: Preguntant i enquestant quin tipus de fotografies i calendari es volia, cavitats interessants, prioritats en la selecció i detalls de format.

-     Motivar i esperonar el personal en general (a l’hivern fa més mandra això de perdre roba, però no podíem deixar tota la fotografia pels mesos d’estiu).

-    Coordinar tota la feina de maquetat, tria, buscar crowfunding, finançament... (tota ajuda sempre és poca en aquests projectes de grup).

-     Publicitat

 Ara mateix, després de moltíssima feina de coordinació, fotografia i maquetat, el Projecte del Calendari està a la seva recta final, però no per això menys important. Ara toca publicitar-lo, parlar-ne, engrescar el personal i transmetre tota la feinada, ganes i il·lusió que hi hem posat tots/tes per tal que la gent el vulgui comprar.

 La part més feixuga i feinosa se l’han endut la Mireia (coordinació de tot i més), el Jose i la Jenni (fotògrafs) i el Jenar (maquetat i impressió). Tothom qui ha participat com a model ho hem viscut més lleugerament, una vessant més divertida i aventurera, però molt emocionant. Per molts i moltes era la primera vegada davant una càmera, i ja no parlem del fet d’anar frescos d’equipació i lleugers de tot... Ha estat un repte tant pels fotògrafs (que es trobaven amb persones que no sabien com moure’s davant una sessió fotogràfica), com per les/els models (que no sabien com es trobarien nus davant d’un seguit de gent, càmeres, flaixos...). El resultats han superat les expectatives, i les rialles, anècdotes i diversió ha primat en absolutament totes les sessions fetes... Tant és el nivell que al final ens han sobrat fotografies inclús per fer un altre calendari.

 No direm les cavitats on s’han fet les fotografies, ni farem cap “spoiler” de les imatges del calendari en aquest blog (a part de la portada i contraportada que ja us hem mostrat), per això us haureu d’arriscar una mica i comprar-lo, i de ben segur que no us n’arrepentireu.

 A la plataforma VERKAMI trobareu informació detallada sobre tot el projecte i la pre-venda del calendari (Amb ofertes exclusives i material inèdit pels més impacients que no vulguin esperar a la venta oficial a partir del 2 de novembre de 2021).

 https://vkm.is/espeleoapel

A partir del 2 de novembre el calendari estarà a la venda a: 

· La Secretaria del Centre Excursionista de Terrassa (C. St. Llorenç, 10)

· La botiga especialitzada en material tècnic de muntanya Travessa de Barcelona (Carrer de Galileu, 64, Barcelona).

· Es poden fer reserves d’unitats per e-mail deixant les vostres dades i telèfon, al correu: sisdelcet@gmail.com Es gestionaran enviaments a domicili per correu postal amb unes despeses d’enviament de 6€.

 Esperem que el calendari us agradi tant com a nosaltres, i que participeu amb el vostre granet de sorra en la seva compra, distribució i publicitat!! Gràcies a tothom, per endavant!!

 A continuació alguna foto de les dures reunions de treball en les sessions fotogràfiques, i del making of.... Si voleu veure el resultat final, haureu de comprar el calendari tard o d'hora!!!! Aquí podeu avançar-vos i ser els primers/eres: COMPRAR CALENDARI

Reunió després de sessió fotogràfica (altrament dit, sopar de germanor)






1 comentari:

Manuel Bernal ha dit...

Ya tengo mi calendario 2022 Espeleo a pèl
¡buen trabajo!