Iniciem la Campanya d'Exploració 2013 a Picos de Europa!




A


Fa ja molts mesos que estem organitzant els preparatius de la campanya: documentació, compres de material tècnic, intendència, suport logístic per part de molts companys de la secció i del Centre Excursionista, reunions via Skype amb els altres grups col·laboradors, molts correus electrònics... tota aquesta feina on hi ha participat tanta gent culmina en tres setmanes de campanya al Valle de las Moñetas.







Està previst que demà a la tarda surti un cotxe amb participants de Terrassa, allà es trobaran amb els companys del Grupo Espeleològico Polifemo qe ens ajudaran a muntar el campament. També hi haurà algun Montañero Celta despistat. Divendres a la nit esperem tenir tot el material preparat per realitzar l'heliporteig del dissabte 27 a primera hora.


A part dels membres de la SIS, aquest any s'esperen grans col·laboracions gallegues per la tercera setmana i estem molt contents d'haver recuperat un antic membre de la SIS que ara forma part del GEB. Els amics Polifemos no tenen vacances i faran visites de cap de setmana al campament però l'ajuda que ens han donat aquests dies amb els preparatius des d'Oviedo no té preu.







Adjuntem el link de la presentació que des de la SIS vàrem fer a la Trobada d'espelòlegs de Catalunya  2013 que es va fer a Vallirana. En ella hi podeu veure tota la informaió sobre la zona, la campanya i les nostres cavitats explorades en el 2012. Tenim moltes ganes de tornar a veure el Llagu i conviure plegats, però sobretot tenim moltes ganes de continuar amb els treballs que vàrem deixar pendents l'any passat a la zona (el Cueto, el Mogu, Los grajos...)








Moltes gràcies a tota la gent que ha fet possible que aquesta campanya estigui en marxa!






Alba Turmo