Conferència "Karst y Cuevas de los Picos de Europa"




Els espeleòlegs tenen el privilegi de conèixer el paisatge subterrani. Es dediquen a explorar, topografiar i fotografiar les galeries, les sales i els meandres de les coves. Alguns científics estudien els processos geològics que originen les cavitats per conèixer com evoluciona el karst i les coves dins de la formació del relleu. L’espeleòleg i investigador de la Universidad de Oviedo, Daniel Ballesteros, ens parlarà en aquesta conferència dels treballs que s’estan portant a terme en diverses cavitats de Picos de Europa, entre les quals es troben els avencs que explora la SIS del Centre Excursionista de Terrassa.

Los espeleólogos tienen el privilegio de conocer el paisaje subterráneo. Se dedican a explorar, topografiar y fotografiar las galerías, las salas y los meandros de las cuevas. Algunos científicos estudian los procesos geológicos que originan las cavidades para conocer cómo evoluciona el karst y las cuevas dentro de la evolución del relieve. El espeleólogo e investigador de la Universidad de Oviedo, Daniel Ballesteros, nos hablará en esta conferencia acerca de los trabajos que se están llevando a cabo en diversas cuevas de los Picos de Europa, entre las cuales se encuentran la simas que explora la SIS del Centre Excursionista de Terrassa.










Us hi esperem el divendres 21 d'ctubre, a les 21h, a la Sala d'Actes del Centre Excursionista de Terrassa (c/Sant Llorenç 10, Terrassa. Telèfon: 93 788 30 30)