Avenc del Sellares (Ordal)





El passat dissabte 29 de Gener en Raul, en Xavi, en Efren i jo mateix vam anar a fer l'avenc del Sellares. (-84 m,Coordenades UTM: X: 405980. Y: 4577485 ASNM: 425m... uns 25 metres a la dreta)

Després de barallar-nos una mica sobre si era més fí l'instint de l'Efren o el Garmin (va guanyar l'Efren) vàrem arribar a l'avenc.


El dia abans va ploure i per tant tota l'aproximació per la riera ens va deixar ben xops i amb algun "blau" doncs les pedres lliscaven més que el gel. Vam estendre els vestits al sol per a que s'aixuguessin i cap a dintre.






En Lluis Enrique, que es va animar a venir pel seu compte al sortir de la feina., va tenir molt mala sort.. sense l'instint de l'Efren el garmin el va enredar una mica, i despres va lliscar i es va lesionar abans d'arribar a la boca... Va pensar que ja era prouta la aventura del dia i va arreplegar-se cap a casa! Llàstima!!!!


L'avenc va estar ben senzill i amb alguna formació molt maca. Vam tenir una corda que va quedar a un 1,5 m de terra (uiiiiii....) i un cop fetes les fotos de rigor, cap a munt.

I sorpresa... mentre els nostres vestits s'estaven aixugant fora.... va pedregar!!!! tot ple de gel!!! que bo! ... la riera va creixer..... i la vam tenir que creuar amb l'aigua als turmells... xops xops xops xops....


el record... les fotos.


(tot lo tranquil que va ser l'avenc, tot lo complicat que va ser un cop vam sortir l'exterior i tot lliscava)














Fins aviat. estamos muuu locos.

Raul, Xavi, Efren, Tomas.