51è Curset d'Espeleologia (Nivell I)






Nivell I Curs d’Iniciació a l’espeleologia ( 6 al 20 de març 2012)



Vine a compartir amb nosaltres un món ple de meravelles, descobreix que hi ha sota de les muntanyes que trepitgem. Apunta't a fer el curs a la Secció d'Investigacions Subterrànies del CET





Amb aquest curs el cursetista adquireix els coneixements necessaris per ser autònom durant la visita d’una cavitat, respectant el medi natural i coneixent les normes bàsiques de seguretat.


PROGRAMA:

Dimarts 6 de març. Presentació del curs Nivell I. Xerrada: Història de l'espeleologia.

Dijous 8 de març. Xerrada: Material bàsic i tècniques de progressió en espeleologia.

Diumenge 11 de març. Sortida pràctica a una cavitat horitzontal i pràctiques verticals en paret exterior. Escletxes i avencs de la Febró (Muntanyes de Prades, Tarragona).

Dimarts 13 de març. Xerrada: L’ecosistema subterrani i protecció del medi natural.

Dijous 15 de març. Xerrada: Prevenció d’ accidents i autosocors en espeleologia.


Dissabte 17 de març. Sortida pràctica a una cavitat vertical. Avenc del LLest i Avenc del Club (Parc Natural de St. LLorenç del Munt i l’Obac)
Diumenge 18 de març. Sortida pràctica a una cavitat vertical. Avenc de la Pleta i Avenc del Passant (Parc de Garraf, Barcelona).


Dimarts 20 de març. Xerrada: Activitats de la SIS i del CET / Clausura del curset.




Les xerrades es realitzaran a les 9h del vespre a la Sala d'Actes del Centre Excursionista de Terrassa. Web: http://www.ce-terrassa.org/www/index.php

Direcció: c/St. LLorenç, 10. 08221 Terrassa.



PREU DEL CURSET:

No socis: 85 euros. Inclou lloguer de material personal, assegurança federativa per tot l'any i quota de soci del centre excursionista.

Socis: 65 euros. Inclou lloguer de material personal i assegurança federativa per tot l'any.


INSCRIPICIONS:

A la secretaria del Centre Excursionista de Terrassa. Carrer St. Llorenç, 10. 08221 Terrassa


PER A MÉS INFORMACIÓ:


telèfon: 657 62 60 40

Aquest curset va lligat al curset d'espeleologia Nivell II que es realitzarà del 17 d'abril al 10 de maig en el mateix CET. Aquest curs està enfocat als cursetistes que hagin fet un nivell I en el mateix Centre Excursionista de Terrassa o en alguna altre entitat.