1a Sortida del 52è Curset: Cova Urbana de Tarragona

Hola a tots,
primerament es el meu primer escrit al bloc per tant estic emocionada! i, en segon lloc intentaré parlar-vos de la 1a sortida del curset d'iniciació a l'espeleologia d'enguany. Som-hi doncs!

Avui diumenge 17 de març ha estat la 1a sortida de curset, hem anat a la cova Urbana de Tarragona.....si si ho heu sentit bé! per primeríssima en curset d'iniciació!....després de liar un bon merder d'aquells de....NO M'EN SE AVENIR! durant els 10 díes previs, ens disposem a ser el grup més nombrós que entra a la urbana en sortida de curset i en ple hivern...el guia encara s'està cagant en nosaltres....tot i la mega organització previa per part nostra! 22 persones....i d'ells la meitat són cursetistes.....si senyor els tenim ben posats els de la SIS....o estem com un llum?....també!

Ens dividim en dos grups i cap dins!....remullada ben fresqueta, una prèvia guerra d'aigua per escalfar ànims i cap a la Sala Benso.....un cop allà passem per la ja famosa ballarina (roca on pots ballar-hi damunt) i cap a escalfar motors pel que fa a enfangada, gateres......i cap al sifó final s'ha dit!!! Mega remullada col·lectiva en plan tobogan...alguns amb més cridòria que d'altres.....i foto a la mega olla del caldo.....semblavem la carn d'olla en ple xup-xup!

A la tornada i amb molta emoció ens dirigim a les galeries del fang.....després de lluitar amb les cordes i algun petit accident.....tobogan avall i guerra de fang assegurada!!! algún que jo em se es menja alguna bola de ple.....o se la menja la seva orella i d'altres portem el casc que ens fa augmentar el pes del cap algun quilo!......estavem massa callats i ens havíem d'animar!! Bueno el cert es que volíem fer la novatada al director de curset però es va amagar...


I després d'arribar al llac de nou decidim animant-se encara més i introduïr als cursetistes al veritable món de l'espeleo....exploració, gateres i fang....més i més fang!!!


Ens ho passem teta i ens enfanguem fins al punt de no indenticar-se cap dels colors dels neoprens.....a una que jo em se l'han de treure d'una gatera de fang arrossegant-la dels peus i tot!.....Després d'un bany regenerador i sosegador a un jacuzzi de fang.......tornem-hi cap al llac....que a més a més, el guia de l'altra grup...que té gana i està enfadat...ens fot fora a crits!....l'hem liada com sempre....però no ens podíem quedar sense la nostra particular visita a la urbana!

Cap a fora tots....mega rentada col·lectiva i al bar!... Dia perfecte acabat amb uns bons cafès i pastetes de xocolata!  mmmmm....aquest curset promet!!!!

Gemma Pirla












P.D: Volia donar les gràcies al grup d'espeleologia de Tarragona, al Antonio Cabezas i als nostres dos guies.