Avenc de J. Cabezas

Continuant amb el curset, aquest cop vam anar a fer el avenc de J. Cabezas. Espectacular avenc en el terme de Begues, amb un pou de -49.2 metres i dos petites sales una al final i una altre penjada a la mitat del pou.

El dia va començar a l'estació d'autobusos a les 8 hores. Un pel dora per alguns pero teniem molta feina per davant els asistents van ser en Joan Pladeveya, la Mireia Cruz, l'Anna Simorte, el Jesús Valero i jo (Pirlo). 
Vam aprofitar que haviem de passar per Begues per fer el cafeto i cap a l'avenc falta gent.
Vam instal·lar i tots cap a baix sense cap problema els cursetistes van anar baixant perfectament, mentre ens esperàvem vam provar el nou model de llum de 800 lúmens i les fotos surten bastant bé. També vam veure una petita granota bastant prima i quan ja estàvem tots junts vam baixar a la sala inferior, una sala petita pero molt maca ja que és va trobar fa relativament poc i les formacions encara no estant molt malmeses. Desprès tots cap amunt, alguns més rapits que altres, si es que no es potser novato!!!! Que si no s'hem obre el croll, això de sempre...desinstal·lava per primera vegada en Jesús, cosa que ho va fer de maravella.
Base del pou
I desprès a fer una birra i dinar a Begues. Com que era dora i no sabíem que fer vam anar a la platja del poble de Garraf encara que el dia no acompanyes gaire, alguns agosarats hi van fer el primer bany de l'any. Encara que estigues molt freda les ganes eren molt fortes.
Pou vist desde la base

Sala de baix
I d'aquí cap a casa amb el moquet penjant.
Sala de baix